ПРАВИЛА


Гласувайте, подкрепяйте отборите от НБЛ и се състезавайте за приза "Топ ФенМениджър" на НБЛ както и за страхотни награди!


Всеки желаещ да бъде ФенМениджър на НБЛ е необходимо да се регистрира с валиден имейл адрес и да попълни вярно имената и местожителството си (тези данни остават видими за администраторите на играта) в профила, който ще ползва в платформата: http://game.fan-manager.com/nbl/

След края на сезон 2018-2019, "Топ" ФенМениджърите с най-много събрани точки за периода от 08.10.2018 до 15.06.2019 ще спечелят една от наградите обявени в секцията НАГРАДИ (*):

(*) Правото на избор на награда ще зависи от крайното класирането на ФенМениджърите към 15.06.2019. ФенМениджърите с най-много точки (с най-добро класиране) към тази дата ще имат право първи да си изберат наградата, която желаят да получат. За целта, след като крайното класиране към 15.06.2019 бъде определено, те ще трябва да изпратят имейл (в срок до 30.06.2019) на league@basketball.bg, в който изрично да посочат своите предпочитания за наградите, които желаят да получат.

След този краен срок, ако някой от победителите не се свърже с нас, то той/тя автоматично губи правото си да получи награда, независимо от своето класирането!

    Точките в играта се изчисляват по следния начин:
  1. Въпрос по който гласувате, но не познаете правилния отговор - 5 т.
  2. Въпрос по който гласувате и познаете правилния отговор - 20 т.